12–28-vuotiaille nuorille

kannen poika

Hei sinä 12–28 –vuotias nuori!

Kaikilla meillä on omannäköinen elämä, johon kuuluu ylä- ja alamäkiä. Eteesi voi tulla tilanteita, jotka vaikuttavat elämääsi, esimerkiksi vaikeudet ihmissuhteissa, muutokset perhetilanteessa, opiskelussa tai terveydessä. Joskus eteen voi tulla myös vaihe, jolloin elämänhallinta tuntuu vaikealta. Reagoithan ajoissa ja haet tukea elämäsi haasteisiin. Kaikista haasteista ei tarvitse selvitä yksin.

Välittämisen koodi -palvelun avulla voit hakea helposti ja luotettavasti tukea elämäsi haasteisiin yhdellä yhteydenotolla. Yhteydenotto luodaan osoitteessa www.huolikoodi.fi. Koodin voit tehdä ympäri vuorokauden.

Kun olet tehnyt tukipyynnön, alan ammattilainen on sinuun yhteydessä 1-3 vuorokauden kuluessa ja keskustelee kanssasi tilanteestasi. Oli pulmasi suuri tai pieni, asiasta kannattaa puhua. Ajatuksia jakamalla olo helpottuu. Lisäksi keskustelun yhteydessä sinulle annetaan neuvoja ja tarvittaessa tarjotaan tukipalveluja. Tuen vastaanottaminen on vapaaehtoista, luottamuksellista ja ilmaista. Sinä päätät!